HTML

PitonFanClub

a Mestert mindenhol ismerik & tisztelik, becsülik.

információleadás a Mesterről

Friss topikok

  • mester2: ó köszi! (2008.10.02. 08:00) Élvezetek halmozása
  • Kukuccs16: Hát nem igazán értem miért vagy Mester...:) No de hát nem is ez izgat engem:P hanem az hogy tudtok... (2007.11.12. 20:13) 2 girls
  • Joe bácsi: Halleluja, végre egy post! De most mennem kell - iwiwezni... :) (2007.11.04. 18:32) Túl a 10ezrediken!
  • Don Luciano: Hiába, a Mester kockás ingje ellenállhatatlan..... (2007.08.26. 23:22) volt 26, nincs 26 !
  • Don Luciano: Össze is karmolom magam.... (2007.08.26. 23:19) Az aktuális nő

nincsen semmi

2008.05.19. 21:26 :: [imi]

A Mester ezen a hétvégén egy alkalommal sem tett olyam mozdulatot, hogy az a Céci koma által összefogott Piton Fan Clubnak említésre méltó legyen. Most olyan képeket rakok be amelyek szintén egy olyan hétvégén készültek, amikor Piton semmit nem csinált. A ruhatárban a holtidőszakban (az az óra amikor se nem jönnek nagy számban , se nem húznak még hazafelé, csak a csajok jönnek 3 percenként és a táskájukban turkálnak) készültek.
Dícséretet érdemelnek a Mester kézimunkái! Lenyűgözőek!
Kiváló, ahogyan a Mester ötletet merít Popeye alkarjáról és azt a horgonyt, Metzker "csalántszoptam" Viktória bicepszére rajzolta!
Hozsanna a Mesternek!Szólj hozzá!

Címkék: buli orosháza malom dolgozda eseménytelenség

új hódítás

2008.05.15. 15:15 :: [imi]

Hosszú szünet után ismételten belekezdünk a blogolásba. Bár a Mester mostanában elég középszerű lett, néha 1-1 érdekesnek mondható csajozási trükköt a nyílvánosság elé tár.
Ilyen volt ez a mostani is. Szombaton kurvára elég volt 1 (azaz egy) öngyújtóvillogtatás és a hölgy máris a bugyijába engedte a Mestert.
Hazudok ha azt mondom azonnal, mert 10 perc azért kellett hozzá,
Szóval nagyban beszélgetek a ruhatárnál mire megérkezik egy a Mesternél másfél fejjel magasabb, dekoratívan öltözött nőszemély. Esküszöm nem tudom, hogy vette észre a Mester de egy villanás alatt ott termett amikor a szál cigi az arcba került. Gyújtás megvolt, én pedig el onnan, így sajnos a következő kb 10 percről nem tudok beszámolni.
A 10 perc elteltével csak annyit vettem észre, hogy a Mester a dj pult mellett a hangfalaknál borigatja a lányt, íly módon e:

Az események után nem sokkal a leány előre kiment a malomból és utána a Mester, a megszokott zsebredugott kézzel "S" alakban kígyózott mögötte.
Az időt nem mértem (pedig egy tornatanáros nyakbaakasztható nagygombos stopperórát elbírnék ilyenkor) de a Mester alig 10 perc elteltével újra a malom épületén belül volt a hölgy nélkül! Mondom mi va' he'??? Ne csak neked legyen jó hanem neki is! Na erre mondott valamit de már nem emlékszel valami zavart szöveg volt szerintem lehet csak telefonálni ment ki a csaj bár ne úgy legyen azt mondom én itten. És akkor is azt mondtam.

A buli közben a Mester igen sok sört elfogyasztott és fejét lehajtva kereste a pénzt. Azthiszem talált is mert mondogatta mindig de már nem emlékszem erre sem mert nem volt valami kirívóan nagy összeg. Csak tájékoztatásul közlöm, hogy nem oly rég egy úriember 30ezer magyar pénzegységet talált és mivel ráförmedtem a Mesterre, hogy hogy lehet, hogy nem ő tanálta meg.... azzal takarózott, hogy hát nem abban a teremben dolgozott csak ezért lett szerencséje a gyeröknek.

Na elérkeztünk az éjszaka végére ami a hajnallal kezdődött. A Mester újonnan beszerzett csajához csapódott egy másik hím is. Nagyszerű látvány volt a késő tavaszi hajnalon amikor a két bika környékezi a nőstényt, miközben egymásra ügyet sem vetnek. Állt a lány egyhelyben , a két bika meg feszített körülötte, mindezt olyan negyed órán keresztül és végül a lány.... sajnos... nem sajnos...de sajnos a másik bikával lécelt le.
Ez a szomorú vég. Dráma.
Szerintem a Mester ott bukott meg, hogy nincs autója, a másiknak meg volt.
Egyébként a pitonpress értesülése szerint a lány nem kavart jól de a telefonszám zsebben van.

Szólj hozzá!

Címkék: buli csók pénz ital orosháza malom nőszemély(ek)

Keresőszavak újra

2008.01.30. 07:42 :: [imi]

Úgy gondoltam, hogy a keresőszavas téma egy újabb posztot megér. A blogot látogatók nagy része egyébként a google képkeresőjén keresztül talál ide, természetesen leszámítva a Mester alias Piton rajongóit, akik ösztönösen idetalálnak. Megosztanám az olvasókkal az utolsó 7 nap keresőkifejezéseinek toplistáját. Azért elég kemény, nem? ;o)

Íme:

Szólj hozzá!

Címkék: internet hírnév

háromszázezer...harmincezer...nem! húszezer!

2007.12.08. 16:17 :: [imi]

a Mester az alant található fotón megmutatja, hogy az éjszaka miért volt neki érdemes a talajszintet böngésznie. Első szóra hozott nekem egy jófajta koktélt :)
köszönet érte Mester! muhaha.
ezen kívül még szédített pár csajszit. volt, hogy egyszerre kettőt is. abból az egyik elaludt mellette de a szebbik leányzót ébren tudta tartani bár láttam, ő sem bírja sokáig (2 ásítás/perc)

 

Szólj hozzá!

Címkék: buli pénz ital orosháza malom nőszemély(ek)

Ismét egy eredményes nap

2007.11.10. 12:57 :: [imi]

... legalábbis lányok tekintetében, ugyanis Mesterünk éjfélkor azt a jelentést adta le, hogy 3 lánnyal kavart, ami negyed órával később már....

riport:

- üdvözletem Mester.
- hogy?
- Mester! Mester!
- na igen. én is így gondoltam.
- mesélj mi történt azóta, hogy 3 lánnyal kavartál mert eltelt negyed óra.
- találtam 200 forintot és kavartam egy negyedikkel is.
- bámulatos vagy Mester és még csak negyed 1 van, előtted az egész éjszaka.
- igen. főleg az bámulatos, hogy ebből a 4ből kettőt símán meg is dughattam volna ha ma nem dolgozok de mivel ma dolgozok reggelig, így nem lesz belőle semmi.
- életkorokról mit lehet tudni? mostanában - szakítva a hagyományokkal - olyan lányokkal is kezdesz akiknek már van személyi igazolványuk. a mai csirkék?
- az egyik 18 éves volt arról biztosan tudom, a másik 3 pedig 16-17 évesek.
- csodálatos.


a Mester hajnalban pedig már 700 forint körül járt, utána örömittasan jött be az utcáról, hogy "érdemes volt kimenni!" és lobogtatott egy ötszázast. ezen kívül 3 üveg sört ivott meg amit talált...

Szólj hozzá!

Címkék: szex buli pénz ital malom dolgozda nőszemély(ek)

Túl a 10ezrediken!

2007.11.02. 14:40 :: [imi]

A mai napon hozzászólás verseny van a hivatalos Piton topikban az iwiw-en, ami persze nem olyan verseny, hogy a nap végén lesz egy győztes, hanem az összes hívőnek hozzá kell ma szólnia valamit ami csak kifér a billentyűzetén. Igazi hívők pedig minimum 100 hozzászólással kell, hogy gyarapítsák ma a topikot ami az elkötelezett híveknek köszönhetően ma túl fogja lépni a 10ezres számot a hozzászólások tekintetében.
íme a link: hivatalos piton topik
írj Te is!

1 komment

Címkék: iwiw barátok internet erő alattvalók hírnév

Keresőszavak

2007.10.04. 11:23 :: [imi]

Bevallom, elég rendesen elhanyagoltam a blogot de ez a másik 2 blogra is érvényes amikkel eddig foglalkoztam. Írnivaló lenne rendesen mert a Mester sorra teszi magáévá az Orosházán szórakozni vágyó elővigyázatlan lányokat de most nem erről lesz szó hanem közzéteszem, hogy milyen keresőszavakkal találnak rá a szintén elővigyázatlan olvasók, rajongók, alattvalók a Mester blogjára. Íme:

vezeti a listát holtversenyben a "szombat esti láz" az "öltözz divatosan" és az "orosházi szex" keresés.
utána a sorrend így alakul:

casting  
orosháza+szex  
horgásza  
csongrádi+lángos  
hét+fotója  
orosháza+szex+közben  
a+hét+fotoja  
端nnepnap  
Malom+Orosháza  
malom+orosházán  
piaci+lángos+recept  
szex+orosháza  
vaku+mester  
piton.blog.hu  
szex+mester  
élvezetek+halmozása  
talalt+targyak+osztalya  
ero+buli  
getzi+magyarul  
piton+blogja  
baszás+a+testvérrel  
sikeres+ido+utazas

Nem mondom, hogy a többsége nem passzol a Mesterre de azért valljuk be van 1-2 durva dolog :D

Szólj hozzá!

Címkék: internet erő orosháza alattvalók hírnév

2 girls

2007.09.03. 10:49 :: [imi]

A Mester a születése napját ünneplő éjjelen a malomban hajléktalan módjára pénzt keresett de nem túl sok eredménnyel. a legnagyobb pénzegység egy ezres volt meg pár apró. Ezért igazán megérte. A malom előtti ünnepélyes táncos-zenés-pörköltes rendezvényről sok információt nem kaptunk csak annyi szivárgott ki, hogy az is megvolt. Képeket azért továbbra is várunk onnan. A rendezvényen több hűséges alattvaló részt vett.
A szombati malom buliban a Mester két egymás mellett álló lányt kábított úgy el, hogy egymás után le tudta őket kapni.
Bámulatos.
Kilétük, életkoruk, nevük a Mester számára is ismeretlen. Csak a ruházatuk alapján ismerte fel őket később a Mester.
A Mester ereje egyébiránt határtalan. (ismét jelezték többen idén nyáron is, hogy a környező országokban hirdették a Mester igéjét. Jövőre ezért már érdemrend is járhat ha úgy hozza a sors. Többszörös igehirdetésért használt ingyen csaj a Mestertől.)2 komment

Címkék: barátok szex buli pénz erő malom alattvalók nőszemély(ek) hírnév pitonfest

Szület és ünnepnap!

2007.08.30. 13:57 :: [imi]

"S láték hatalmas fényességet az Őt ünneplők orcáján, mert ők már tudják vala, réges-rég, hogy Szent Nap az, az Ő születésének napja, ki feláldozva lelkének egy darabkáját, hatalmas áldozatot hozva Mesterükké lett. Ezután láték eljőni a falu határába egy nagy embert, kinek máskor bőrkabát feszülék testén, de akkor csupán szent ing, s a sok ember köréje sereglik vala, köszöntvén Őt, mert Ő a Mester, s áldozának vala Néki minden földi javakat, mert az Ő Szent Születésnapja vala."
(Piton apokalipszise 2,11-12) Don Luciano testvér

 

Szólj hozzá!

Címkék: alattvalók pitonfest

Öltözz Te is divatosan

2007.08.28. 19:30 :: [imi]

Új márka jelenhet meg Tokió, Párizs és Nem York legnevesebb üzleteiben, hiszen megfelelő számú igény esetén piacra dobhatják még idén a Mester nevével fémjelzett kollekciót. Természetesen a millós nagyvárosok előtt Orosházán kerül piacra. Egyelőre két darabot tudtunk úgymond "kiszivárogtatni"
A bal oldali termék kortól és nemtől függetlenül vásárolható majd. A jobb oldali termék kizárólag diákigazolvány bemutatása mellett hölgyek vásárolhatják V kivágással is.Szólj hozzá!

Címkék: orosháza hírnév

26-1 = 25

2007.08.27. 12:39 :: [imi]

Nyomozást folytattam (internetes) a Mester új szerzeménye után és kiderítettem, hogy a hölgy 25 éves és gyermekkel rendelkezik amit a Mester nagy valószínűséggel nem vesz majd a nevére. A hölgy természetesen egyedülálló.

Szólj hozzá!

Címkék: nőszemély(ek)

volt 26, nincs 26 !

2007.08.26. 21:49 :: [imi]

Vége a 26-os korszaknak!


A Mester éjjel elcsábított egy új szerzeményt aki már a túlkorosnak számító 16 évet sok-sok évvel túllépte tehát nem a 90-es évekből való de azért nem is vén ló.
Fotó természetesen van róla is de mivel a hölgy nem szeretne felkerülni a Mesterrel egy képre, (a hálóra) így tiszteletben tartom kérését. A Mester talált 5centet is amit nekem adott. Hálám jeléül megveregettem a vállát a Mesternek. Ezen kívül talált 600 valahány HUF magyar pénzegységet.
Az új nőnemű szerzeményt a Mester elvitte és egy jó órával később elégedetten tért vissza de már a csajszi nélkül. A szerzemény  (nevezzük szombatkának), szóval szombatka orálisan kielégítette a Mestert, amiért cserébe a Mester szombatkát megujjazta. Ezen az infón nincs mit cifrázni, ennyi is elég.
Mester! Mester! No és ezen írás olvasása közben is jól halad a Mester hivatalos fóruma a 10ezer felé, hála az alattvalóknak.

1 komment

Címkék: szex buli pénz malom alattvalók nőszemély(ek)

26

2007.08.15. 15:36 :: [imi]Szólj hozzá!

Címkék: nőszemély(ek)

Az aktuális nő

2007.08.14. 12:22 :: [imi]

A maga 26 éves korával a Mesterhez tulajdonképpen múmiának számító nőszemélynek esett meg a szíve szombat éjjel Pitonon. Vasárnap, mint jeleztük, ékes bizonyítékaink vannak arra, hogy a Mester szó szerint becsajozott.
Jöjjön most hát A két fotó amire vár már a hívők nagy tábora:


Mester! Mester!


2 komment

Címkék: buli ital erő orosháza malom nőszemély(ek)

Matrix casting

2007.08.13. 11:49 :: [imi]

Hogy az előző posztban említett képre várakozás ne teljen el esemény nélkül, így addig leadjuk azt a két képet ami a Matrix első részének castingján készült titokban. A szereplőválogatásnál elsősorban az egyik híres jelentet játszatták el a jelentkezőkkel. A Mester sajnos nem nyert felvételt, viszont a film eme jelenetét eredetileg máshogyan tervezték, a Mester bemutatója után pedig tőle vették át. Tanulmányait azóta abból fedezi. A képeket egy neve elhallgatását kérő alattvalótól kaptuk exkluzív közlésre!Szólj hozzá!

Címkék: pénz misztikum matrix alattvalók

Szombat esti láz

2007.08.12. 12:50 :: [imi]

A Mester felszedett egy 26 éves nőszemélyt éjjel és nagy a valószínűsége, hogy haza is vitte. Többször vonaglottak egymásba fonódva és kavartak sok izmot átmozgatva, szenvedélyesen 4-6 perceken át - nyitott szemmel. A talált pénz összege 500 HUF magyar pénzegység körül mozgott, pedig Piton mindent megtett, hogy a kereset növekedjen. Volt, hogy arrébbtessékelte a lábamat, hogy benézhessen a fal tövének azon részére is ami takarásba volt miattam, tehát törekedett. Kérdésemre egyébként azt felelte: nem, nem lesz ma semmi a csajjal de még bármi lehet majd de nem most. 4körül elbúcsúzott, hogy hazamegy de fél6-kor még leleplező fotók készültek a zsákmány becserkészéséről. Amikor az egyik vakus fotóra felfigyeltek (köszönhető a nyitott szemes csókoknak), a képet nem akarták kitöröltetni, hanem el kell nekik küldeni, mondván emlék - ezeket este közzétesszük itt a blogon. Tehát a Mester mély nyomott hagyott a csajban már akkor is amikor nem történt semmi szexuális tevékenység. Egyébiránt a Mester Isteni tánca vehette le a lábáról a malomba érkező, szórakozásra vágyó prédát.

Szólj hozzá!

Címkék: szex buli pénz erő orosháza malom nőszemély(ek)

A hazatérés

2007.08.11. 17:28 :: [imi]

A Mester az első éjszakáját a malomban töltötte csajozással és pénzkereséssel. Az éjszaka folyamán 600 HUF magyar pénzegységet talált és kb 4 csajjal kavart. Szerinte ez rossz eredmény mert az országiváson 24ezer HUF magyar pénzegységet költött el és így soha nem jön vissza. Mondjuk nem tudom miért nem azt nézi, hogy országivás előtt talált egy zsák dellát...
Na a lényeg, hogy az éjszakán az utolsó csaj akivel kavart elég hosszan, az a tsajszi, a Mester távozása után 3 perccel már egy másik emberke vígasztalását fogadta.

Szólj hozzá!

Címkék: buli pénz orosháza malom nőszemély(ek) országivás

Badacsonytomaj

2007.08.10. 11:30 :: [imi]

Helyi tudósítónk jelezte, hogy tegnap korán reggel az országivás-napok közepén a Mester visítozott, hogy a sátrában hangyákat talált. A visítozásra a csapat természetesen felébredt de nem tudott visszaaludni. A Mester viszont durmolt még 11órakor is. Halleluja! Mester! Mester! Hozsánna a Mesternek!
Hamarosan fotósorozatot adunk le a Metser helyi csajozásáról. Exkluzív lesz!

Szólj hozzá!

Címkék: barátok utazás alattvalók badacsonytomaj országivás

Csongrád

2007.08.05. 15:09 :: [imi]

a Mester körös-toroki melója szépen alakul. helyi tudósítónk szerint szédíti a csajokat mint a disznó és tegnap talált 15400 HUF magyar pénzegységet is! a Mester a hírek szerint szexuális kapcsolatot ez idő alatt senkivel sem létesített. bár mondjuk csongrádon nehezebb nem létesíteni mint létesíteni de ez most lényegtelen. közben Ati barátunk jelezte, hogy... idézem: a Mester nevét megismerték a cseh, lengyel, szlovák, szlovén, német, és természetesen a horvát kislányok is! Invázió várható! Hozsánna és halleluja a Mesternek!

Szólj hozzá!

Címkék: barátok pénz alattvalók dolgozda nőszemély(ek) csongrád

Non-Stop meló

2007.08.01. 14:06 :: [imi]

csütörtöktől non-stop pohárszedést vállalt be a Mester a csongrádi üdülőpark vállalkozói udvarában a malom büfénél, emelve ezzel a rendezvény - amúgy már pár éve nulla - színvonalát. érdekes üdítő színfolt lesz Piton a kocsmáknál. valószínűleg nem volt még senki olyan eredményes csajozásban, elhagyott pénzek felkutatásában, megtalált telefonok számában, mint a Mester (előzetes jóslatok). a Körös-Toroki napok főszponzora  természetesen Mester Hován 'Piton' József, aki többek között saját néven sört is forgalmaz a rendezvény ideje alatt. a blog szerkesztősége csak arra kíváncsi, hogy csütörtöktől vasárnap estig, hogyan bírja majd a Mester egyedül a melót. mivégen ő vállalta be, valamit csak sejt!

Szólj hozzá!

Címkék: buli ital dolgozda csongrád

Talált tárgyak osztálya

2007.07.31. 23:30 :: [imi]

még nem ért véget a szombati ámokfutása a Mesternek. sőt még lesz írás a szombati napról!
történt ugyanis, hogy Piton a csajozások között szakított időt arra is, hogy pénzt keressen talajszinten. rendszeres olvasóink már ebből a posztból értesülhettek a talált pénzösszegről de most nem pénzről lesz szó hanem egy telóról. a Mester, saját erejét felhasználva képes volt arra is, hogy valaki kezéből, zsebéből vagy fene tudja honnan de kiejtse a mobilját és azt ne vegye észre csak miután a DJ bemondta, hogy a kerti pultnál átvehető egy sonyericsson. ekkor jött a Mester és hosszan elbeszélgetett a telefon tulajdonosával, mint becsületes megtaláló! emberünk hálája jeléül meghívta a Mestert aki jó üzleti érzékkel 1 (azaz egy) sört kért egy (a tulajdonosa szerint) százezer forintos talált tárgyért cserébe. Hallelúja a Mesternek! a telefon pontos típusa nem derült ki. kérem aki információt szerez az írja be.

Szólj hozzá!

Címkék: buli ital erő orosháza malom talált tárgy

Az év horgásza

2007.07.31. 14:00 :: [imi]

a Mester egy tavaszi kanadai körút alkalmával benevezett egy helyi horgászversenyre, ahol különös természeti (vagy természetfeletti) jelenségnek lehettek szemtanúi a környékbeliek. a világ minden tájáról érkező, összesen 403 nevező közül 402 ember haltartó alkalmatossága üres maradt, míg a Mester 8és fél mázsa halat fogott. az érdekessége a dolognak, hogy mindezt mindenféle előképzettség nélkül. neves biológusok megállapították, hogy a halak között gyakorlatilag tömeghisztéria alakult ki és a rivalizálás, a Mester horgára akadásért folyó harc odáig fajult, hogy a halállomány bő kétharmada kipusztult. a verseny selejtezőjét így lezárva, a további program meghiúsult, tehát elődöntőkre és döntőre sem volt szükség.

észak-amerika legnagyobb példányszámú horgászmagazinja így ír az esetről:
"elképesztő amit ez a fiatalember művelt a versenyen! volt olyan bedobása, hogy a szerelés még nem ért vizet de már volt rajta hal! mivel a Mester a verseny estéjén utazott vissza hazája, Magyarország fővárosába Bukarestre, így majd a kiküldött munkatársunk ott készít majd vele riportot, amit következő számunkban olvashatnak."


Szólj hozzá!

Címkék: utazás erő alattvalók észak amerika

A hét fotója

2007.07.30. 20:46 :: [imi]

a helyi néptáncos csoport nagy létszámban jelent meg a malomban és felkérésükre a Mester bemutatta az egyik csajozós mozdulatot széles repertoárjából. (a mozdulat pontosabb leírása az előző posztban). a hagyományait őrző és ápoló művészeti csoportok, együttesek számára rendezett tábort városunk és ennek köszönhető a nagy számú hétvégi kikapcsolódni vágyó táborlakó a szórakozóhelyen - a Mester munkahelyén. a néptáncos csoport mellett fellépett este a helyi népdalkör is, a zalakarosi női kórus és a szintén zalakarosi Szicsek Mézesbarack üveges táncegyüttes, a balatonkis-nagyszegi hagyományőrzőkkel.

"Magunkra rántjuk a háztetőt,
Nagy dunsztokban bevágunk egy pár liter sört,
Pocsolyamalacként fetrengünk a földön,
És megröfögtetünk ma minden nőt."


1 komment

Címkék: buli ital orosháza malom dolgozda nőszemély(ek)

"Fetrengünk a fődön"

2007.07.30. 16:00 :: [imi]

a szombati soros nagybebaszás éjszakáján csupán 20HUF pénzegységet talált Mesterünk. de az is lehet, hogy ennél kicsit többet de jó ideig ezt mondogatta és ez volt a szóbeszéd is. bámulatos képességeinek köszönhetően nagyjából ugyanennyi lány alá nyúlt bár nem egyszerre mert erre még a Mester sem képes (egyelőre) hanem szép sorjában. kavart ezzel kavart azzal. pl úgy kavart az egyik lánnyal (16 körül lehetett), hogy közben egy másiknak átkarolta a derekát. meghívott a Mester reggel még lángosozni is. Piroskának (lángosos) én mondtam, hogy milyen lángost eszünk mert a Mester nagyon harcolt azzal a mondattal, hogy lesz egy sajtos-tejfölös és egy túrós lángos.

aki a mai este folyamán ellátogat ide a blogra az szemügyre veheti amint a Mester fetreng a tánctér közepén a malomban egy lánnyal. a lány igen ugrálós típusú műfaját adta elő tánctudományának de nem volt tisztában a Mester fizikai erejével ami ugye sokkal-sokkal csekélyebb mértékű mint az összes, most fel nem sorolható nem fizikai. ennek következtében egy felugrás a Mester ölébe, megduplázta a terhet amit felsőteste tartani tud. egy szó mint száz: nem bírta el a csajt bazdmeg és hanyatt baszták magukat. tehát este fotóriport.

Szólj hozzá!

Címkék: buli pénz ital erő orosháza malom nőszemély(ek)

Körözés

2007.07.30. 13:12 :: [imi]

keressük azt a hölgyet aki a Mestert lecidázta pár hete az egyik péntek hajnalban a malom mögötti bokrok árnyékában. szemtanúk látni vélték, hogy a Mester, nadrágja a bokáján harmonikaszerűen legyűrve, a bokor felé fordulva talicskaszerűen tart két női lábat és próbálja illeszteni. miután ez állítólag nem jött össze, keresett a nőszemélyen egy másik behatolási pontot amit tán össze is jött.
a nő személyleírása: 18 éves fia van tehát a Mester öccse is lehetne ha finomkodni akarunk. ha meg nem akarunk finomkodni akkor a Mester a fia lehetne a nőnek. a malomba csak néha jár tán. rejszo rajzolónk az alábbi fantomképet tudta összehozni a személyleírások alapján.FIGYELEM!
aki a fent említett csajról képpel tud szolgálni a blog számára annak a Piton blog szerkesztősége felajánl 2 sört! (egyéb információk szolgáltatásáért vállonveregetés)

Szólj hozzá!

Címkék: szex buli ital orosháza malom nőszemély(ek)