HTML

PitonFanClub

a Mestert mindenhol ismerik & tisztelik, becsülik.

információleadás a Mesterről

Friss topikok

  • mester2: ó köszi! (2008.10.02. 08:00) Élvezetek halmozása
  • Kukuccs16: Hát nem igazán értem miért vagy Mester...:) No de hát nem is ez izgat engem:P hanem az hogy tudtok... (2007.11.12. 20:13) 2 girls
  • Joe bácsi: Halleluja, végre egy post! De most mennem kell - iwiwezni... :) (2007.11.04. 18:32) Túl a 10ezrediken!
  • Don Luciano: Hiába, a Mester kockás ingje ellenállhatatlan..... (2007.08.26. 23:22) volt 26, nincs 26 !
  • Don Luciano: Össze is karmolom magam.... (2007.08.26. 23:19) Az aktuális nő

új hódítás

2008.05.15. 15:15 :: [imi]

Hosszú szünet után ismételten belekezdünk a blogolásba. Bár a Mester mostanában elég középszerű lett, néha 1-1 érdekesnek mondható csajozási trükköt a nyílvánosság elé tár.
Ilyen volt ez a mostani is. Szombaton kurvára elég volt 1 (azaz egy) öngyújtóvillogtatás és a hölgy máris a bugyijába engedte a Mestert.
Hazudok ha azt mondom azonnal, mert 10 perc azért kellett hozzá,
Szóval nagyban beszélgetek a ruhatárnál mire megérkezik egy a Mesternél másfél fejjel magasabb, dekoratívan öltözött nőszemély. Esküszöm nem tudom, hogy vette észre a Mester de egy villanás alatt ott termett amikor a szál cigi az arcba került. Gyújtás megvolt, én pedig el onnan, így sajnos a következő kb 10 percről nem tudok beszámolni.
A 10 perc elteltével csak annyit vettem észre, hogy a Mester a dj pult mellett a hangfalaknál borigatja a lányt, íly módon e:





Az események után nem sokkal a leány előre kiment a malomból és utána a Mester, a megszokott zsebredugott kézzel "S" alakban kígyózott mögötte.
Az időt nem mértem (pedig egy tornatanáros nyakbaakasztható nagygombos stopperórát elbírnék ilyenkor) de a Mester alig 10 perc elteltével újra a malom épületén belül volt a hölgy nélkül! Mondom mi va' he'??? Ne csak neked legyen jó hanem neki is! Na erre mondott valamit de már nem emlékszel valami zavart szöveg volt szerintem lehet csak telefonálni ment ki a csaj bár ne úgy legyen azt mondom én itten. És akkor is azt mondtam.

A buli közben a Mester igen sok sört elfogyasztott és fejét lehajtva kereste a pénzt. Azthiszem talált is mert mondogatta mindig de már nem emlékszem erre sem mert nem volt valami kirívóan nagy összeg. Csak tájékoztatásul közlöm, hogy nem oly rég egy úriember 30ezer magyar pénzegységet talált és mivel ráförmedtem a Mesterre, hogy hogy lehet, hogy nem ő tanálta meg.... azzal takarózott, hogy hát nem abban a teremben dolgozott csak ezért lett szerencséje a gyeröknek.

Na elérkeztünk az éjszaka végére ami a hajnallal kezdődött. A Mester újonnan beszerzett csajához csapódott egy másik hím is. Nagyszerű látvány volt a késő tavaszi hajnalon amikor a két bika környékezi a nőstényt, miközben egymásra ügyet sem vetnek. Állt a lány egyhelyben , a két bika meg feszített körülötte, mindezt olyan negyed órán keresztül és végül a lány.... sajnos... nem sajnos...de sajnos a másik bikával lécelt le.
Ez a szomorú vég. Dráma.
Szerintem a Mester ott bukott meg, hogy nincs autója, a másiknak meg volt.
Egyébként a pitonpress értesülése szerint a lány nem kavart jól de a telefonszám zsebben van.

Szólj hozzá!

Címkék: buli csók pénz ital orosháza malom nőszemély(ek)

A bejegyzés trackback címe:

https://piton.blog.hu/api/trackback/id/tr54470998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása